Vaihtopyörä Aprilia SXV550 2009

7 990 €

Aprilia oikea.jpeg Aprilia vasen.jpeg Aprilia takaa.jpeg Aprilia edestä.jpeg Aprilia äänenvaimennin.jpeg Aprilia tankki.jpeg Aprilia vasen ilmanohjain.jpeg Aprilia takaratas.jpeg Aprilia satula vasen.jpeg Aprilia satula oikea.jpeg Aprilia ohjisk vaimennin.jpeg Aprilia moottori vasen.jpeg Aprilia moottori oikea.jpeg Aprilia mittaristo.jpeg Aprilia kuraläppä.jpeg Aprilia keulaputki vasen.jpeg Aprilia keula oikea.jpeg

Näytä kaikki kuvat

Nyt on harvinaista herkkua tarjolla! Aprilian SXV 550 rekisteröity supermotopyörä. Hienosti rakennettu ja hyvin varusteltu. Kaikki katteet on hiilikuitua ja pyörässä on paljon hienoja yksityiskohtia. Varustelu on tehty huolellisesti ja moottori on säädetty dynossa niin kaikki toimii niinkuin pitää. Moottorissa on tehoa noin noin 80hp niin maisemat vaihtuu iloisesti! Pyörässä on paljon lisävarusteita ja mukana tulee paljon alkuperäisosia. Tällä kun ajaa niin takuulla päät kääntyy. Äänestä erottaa että nyt ei ole kyseessä ihan mikä tahansa supermoto. Keräilijälle loistava kohde koska näitä on nyt jo vähän Suomessa ja Euroopassa hinnat on jo korkeita.

Lisävarusteet: Silmoto 2-1 titanium putkisto, Marchesini takoalumiinivanteet, GMX silikoni jäähdytysletkut, hiilikuitukatteet, Van Den Bosch replica hiilikuitutankki, selle dalla valle satula, GPR ohjausisknvaimennin, Renthal 997 tanko ja paljon punaisia billet osia. Mukaan kaikki vakio muovit, vakio muovi tankki ja iso muovi tankki, vakio pinnavanteet nastarenkailla, välityksiä, vakio pakoputki yms. osia.

Vuosihuolto on juuri tehty. Vaihdettu kaikki öljyt, suodatin, nesteet, tulpat ja tarkastettu toiminta. Pyörä ja osat ovat maksaneet joskus reilusti yli 15000€.

Vuosimalli:2009
Ajokilometrit:6433 km
Toimituskulu:90 €
Rekisteröity:WR-839

Verkkopalvelun alusta onstage © 2022 online.fi