Vaihtopyörä BMW R100GS PD Classic

8 900 €

1.jpeg 2.jpeg 3.jpeg 4.jpeg 5.jpeg 6.jpeg 7.jpeg 8.jpeg 9.jpeg bmw1.jpeg bmw2.jpeg bmw3.jpeg bmw4.jpeg bmw5.jpeg bmw6.jpeg

Näytä kaikki kuvat

Tässä on todellinen klassikko ja vastaavia moottoripyöriä on harvassa. Moottoripyörän ylläpito on ollut esimerkillistä ja omistaja on pitänyt hyvää huolta kulkuneuvostaan. Yleiskunto on erinomainen!

Vuosimalli:1994
Ajotunnit:98923 km
Lisävarusteet:Tehokkaampi ajovalo, navigaattori, pleksin spoileri, kahvanlämmittimet, 3x laukku, ylimääräinen takalaukku, korjaamon ohjekirja, tehokkaampi etujarru, kaatumaraudat, ajovalonsuojaraudat pohjapanssari, lyhyt istuin (pitkä tulee mukana), Wilbers takaiskunvaimennin. Mukaan uusia, tarpeellisia varaosia. Kaikki alkuperäisosat tulee mukana ja pyörän voi entisöidä täysin alkuperäiseen kuntoon.
Huoltohistoria:Moottoripyörää on huollettu rakkaudella. Isommat korjaukset on teetetty BMW klassikkopyörien ammattilaisella (R.Myllymaa, Hämeenlinna). Pienetkin viat on korjattu niin kuin pitää. Huollot on dokumentoitu huoltokirjaan.Merkittävimmät tapahtumat: *64490km Kardaani kunnostettu, venttiilit läpätty, kannentiivisteet vaihdettu. *71298km Kaasuttimien huolto, neulojen ja neulaputkien vaihto. *81506km Keulahuolto. *84309km Vaihteiston laakereiden vaihto. *91400km Kaasuttimien huolto. Lisäksi vuosihuollot ja kaikki määräaikaishuollot on tehty asianmukaisesti.
Toimituskulu:75 €
Rekisteröity:84-KEX
Käyttöhistoria:Moottoripyörä on ollut vuosia edellisellä omistajalla. Aikojen saatossa ajo-ominaisuuksia on paranneltu laadukkaampia osia vaihtamalla.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2022 online.fi