Vaihtopyörä KTM 1290 Super adventure R 2022

23 000 €

KTM1290SAR22_2.jpeg KTM1290SAR22.jpeg

Näytä kaikki kuvat

KTM 1290 Super Adventure R on tehty seikkailuun isolla S-kirjaimella. Ominaisuudet ja varustelu on tehty sinulle ja sinun seikkailuja varten. Pyörässä on tehokas moottori, toimiva moottorinohjaus, kilpaneduron jousitus ja kestävät lisävarusteet.

Eteen saa tulla mitä tahansa ja u-käännöstä tai kiertotietä ei tarvita. Tuhansia kilometerjä asfalttia, satoja kilometrejä hiekkatietä, polkuja, purojen ylityksiä jne. kaikki onnistuu. Super Adventure R haastaa sinut. Tärkeintä ei ole päästä nopeasti perille vaan itse matka on tärkein. Jokainen matka voi olla unohtumaton kokemus.

Vuosimalli:2022
Ajokilometrit:31 tkm
Lisävarusteet:3x Touratech/ KTM alumiinilaukku+ sisälaukku, suora off-road satula ja vakio satula mukaan, leveämmät ja pidemmät billet rally jalkatapit. Lisäksi pyörässä on KTM techpack ohjelmistolaajennus (adaptiivinen jarruvalo, mäkilähtöavustin, ajonhallinnan säädömahdollisuus, quickshifter+)
Huoltohistoria:Huollot on tehty huolto-ohjelman mukaisesti. 30tkm huolto on tehty
Toimituskulu:90 €
Rekisteröity:39-ANM
Käyttöhistoria:Moottoripyörä on ollut vanhemmalla herrasmiehellä käytössä Suomessa ja Espanjassa talvella. Pyörällä on ajettu niin kuin sillä pitää ajaa. Asfalttia, soraa ja polkuja, kaikki on koettu ja toimii. Huollot ja ylläpito on esimerkillistä ja pyörä on erittäin hyväkuntoinen.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi