Välitysmyynti Husqvarna FE 250 2020

6 790 €

Oikeasivu2.jpeg Etuoikea.jpeg Vasensivu.jpeg Takaoikea.jpeg Keula.jpeg Penkinpäällinen.jpeg Moottorioikea.jpeg Moottorivasen.jpeg

Näytä kaikki kuvat

250cc 4T enduropyörä ja moottorissa on 300cc kitti. Eteenkin ala- ja keskialueella on voimaa paremmin kuin vakiomoottorissa. Pyörä on rakennettu kilpailukäyttöön ja kaikki moottorin ja jousituksen muutokset tähtäävät parempaan ajettavuuteen maastossa. Pyörä sopii hyvin myös harrastekäyttöön ja uskon että uusi omistaja ihastuu laitteeseen.

Moottori on Lauslehdon Tatun käsialaa. Pakoputkisto on FC250:sta, ecu on GET valmistama ja ohjelmoitu uudelleen. Jousitus on myös rakennettu uudelleen Suomisen Jannen toimesta. On varmasti hyvä peli!

Vuosimalli:2020
Ajotunnit:205 h
Lisävarusteet:FC 250 avarampi pakoputki, GET ecu, Suomisen Jannen iskarit, Selab penkinpäällinen, jäähdyttimen suojaraudat, power parts vaihdepoljin, takarattaan ketjusuoja, Acerbis runkosuojat, titaani jalkatapit, alumiini takajarrulevyn-suoja, Renthal ohjaustanko, pohjapanssari, käsisuojat
Huoltohistoria:Yleishuoltoa ja iskareita huollettu tarpeen mukaan. Moottori on tehty kokonaan uusiksi 135h kohdalla ja sillon vaihdettu, laakerit, kiertokanki, mäntä ja venttiilit sekä asennettu 300cc kitti.
Toimituskulu:90 €
Rekisteröity:88-AOH

Emme käytä mitään ulkopuolisia palveluita tai näiden evästeitä sinun seuraamiseesi

Käytämme vain välttämättömiä evästeitä tämän verkkopalvelun toiminallisuuksien toteuttamiseksi ja sinun seuraamiseksi vain ja ainoastaan tässä verkkopalvelussa.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi