Välitysmyynti Yamaha YZF R1M 2018 Rata/ katupyörä

23 000 €

Todella siisti ja hyvin pidetty moottoripyörä. Moottoripyörä on parhaimmillaan radalla ja siellä tämä pääsee oikeuksiinsa. Edellisen omistajan toimesta laite on todettu nopeaksi.

Karin kommentti: "Olen todella yllättynyt miten hyvä Yamaha R1M on radalla sellaisenaan. Pyörään on tehty vain muutamia säätöjä. Tämä sopii erinomaisesti sinulle jos haluat ajaa välillä kadulla ja välillä radalla."

"2500€ Lisäpaketilla pyörä kelpaa sellaisenaan kilpailukäyttöön.  YEC-datalogger mahdollistaa täydellisen tiedonkeruun ajosuorituksesta ja on todella tärkeä työkalu, jos haluat oppia ajmaan"

Käyttöhistoria:Ajettu radalla ja kadulla. Kunto erittäin hyvä. Kevyesti kaadettu radalla mutta kaikki vauriot on korjattu asianmukaisesti.
Ajokilometrit:10700
Lisävarusteet:Pakoputken y-putki (kat. poisto), exup ja ais-venttiilit poistettu, ECU säädetty (turbotec), moottorinposkien suojat, litium akku, vanteissa kulmaventtiilit, alusta KVR säätämä. Vakio-osat mukaan! 2500€ lisahinnalla: lasikuitukatteet, Gilles jalkatappisarja, YEC-dataloggeri, rungon suojat, mittariteline, ilmanottoputki, clip-on tangot, taittuvat kytkin ja jarrukahvat, varikkoputkit ja koukut
Huoltohistoria:Huollettu jokaisen ratapäivän jälkeen ja öljyt vaihdettu 500-700km välein. Kaupassa mukaan saa öljynsuodattimia, ilmansuodattimia, 525 ketjut ja rattaita, jarrupalat
Toimituskulu:75€
Rekisteröity:67-YGB