Vaihtopyörä Husaberg FE 450 2009 230h

6 600 €

Huippukuntoinen rekisteröity 450cc supermoto.

Moottoripyörä on rakennettu erittäin huolellisesti ja pyörä ollut esillä näyttelyissä. Runko ja moottori on täydellisesti huollettu ja maalattu. Huollon jälkeen moottorilla on ajettu alle 10h. Ulkoasu on hieno ja virheetön.

Edellisen omistajan toimesta vaihdetut osat, kuitit löytyy:
- Mäntä
- Kiertokanki
- Keinuvipujen akselit
- Imu puolen keinuvipu
- Runkolaakerit + stefat
- Öljy pumput
- Öljynpaineen säädin
- Vaihde rumpu
- Tiiviste sarja
- Ohjaus laakerit
- Swingin laakeri
- Nokkaketju
- Vesipumppu + stefat
- Taka iskarin pallonivelet
- Silikonin vesiletku sarja
- Syylärit
- Ketjun laaharit
- Elaksoidut jalkatapit
- Apicon elaksoituja osia joka puolella
- Litium akku
- Bmx tapit
- Dws decals tarrasarja
-Akrapovic äänenvaimennin

Lisäksi meillä rungon kaikki laakerit tarkastettu ja rasvattu uudelleen. Etupyörään vaihdettu uusi vannekehä. Keula huollettu ja muutettu supemotosimmaukset.

Moottori säädetty dynossa, Bikedoctor Tampere.

Tämä on takuulla hyvä ja hauska laite kadulle!

Käyttöhistoria:Moottoripyörä on rakennettu erittäin huolellisesti ja pyörä ollut esillä näyttelyissä. Runko ja moottori on täydellisesti huollettu ja maalattu. Ulkoasu on hieno ja virheetön. Pyörä on 7,6kW (A2-papereissa) joten nuorellekkin kuskille halvat vakuutukset
Vuosimalli:2009
Ajotunnit:230h
Lisävarusteet:Silikonin vesiletku sarja, Syylärit, Ketjun laaharit, Elaksoidut jalkatapit, Apicon elaksoituja osia joka puolella, Litium akku, Bmx tapit, Dws decals tarrasarja, Akrapovic äänenvaimennin, VMX 3,5"x17 ja 5"x17 siniset vanteet
Huoltohistoria:Moottorin täyshuollon jälkeen moottorilla on ajettu alle 10h. Edellisen omistajan toimesta vaihdetut osat, kuitit löytyy: Mäntä, Kiertokanki, Keinuvipujen akselit, Imu puolen keinuvipu, Runkolaakerit + stefat, Öljy pumput, Öljynpaineen säädin, Vaihde rumpu, Tiiviste sarja, Ohjaus laakerit, Swingin laakeri, Nokkaketju, Vesipumppu + stefat, Taka iskarin pallonivelet Lisäksi meillä rungon kaikki laakerit tarkastettu ja rasvattu uudelleen. Etupyörään vaihdettu uusi vannekehä. Keula huollettu ja muutettu supemotosimmaukset. Moottori säädetty dynossa, Bikedoctor Tampere.
Toimituskulu:75€
Rekisteröity:Kyllä